Hemma igen

Nu har jag kommit hem igen..var verkligen 2 dagar med massor med skratt, blir så glad av att ha dig i mitt liv Emelie!Har båda nätterna skrattat så att vi har haft kramp i magen och blodsmak i munnen..i och för sig inte bara på nätterna utan känns som det var ett stadigt tillstånd:)
Det är inte dåligt att man kan vakna med träningsvärk efter att ha varit och shoppat..säger väl kanske i och för sig mer om hur bra vår kondition är än något annat:) Men vi spenderade sex timmar på Kungsmässan och vi kom fram till att det var våra personliga rekord:)Sen hade vi galna bilfärder..man kunde nästan tro att vi jobbade på polisens spaningsgrupp eller liknande;) Och sen har jag till och med drömt om foppa tofflor i natt..haha jag tror att de förföljer även mig!!
Saknar dig redan massor...

I dag är jag ledig och dagen kommer bestå av att packa och köra till soptippen..

Hoppas ni får en bra dag alla fina!!


Hem

Nu ska jag om ett par timmar sätta mig i bilen för att åka hemåt igen,har haft de såååååå underbart här hos Emelie i Varberg!Älskar henne så högt!Men nu ska jag inte sitta och bli för sentimental för än har jag ju faktiskt inte åkt..får njuta ngr timmar till:)nu ska vi ta oss ner till stan för att äta en god lunch!!

Uppdaterar mer när jag åter är hemma igen!!


Avfärd

Snart börjar min road trip mot västkusten:)Blir ca 5-6 timmar i bil, men med lite bra musik och lite färdkost så ska nog resan gå alldeles utmärkt..älskar att köra bil!och när man vet målet så älskar jag det ännu mer:)

Uppdaterar nog mer hos Emelie sen!!

Ha en bra dag!

Dagens uppmaning:I stället för att bara tänka"vad hon var söt i dag, eller vilken fin väska hon har" SÄG det till henne, du kommer göra hennes/hans dag!:)


Basic

Basic
De här klänningarna har jag visat i förr, men jag tycker verkligen att det är så fina, så enkla.Tänk er ett stort armband, vita tygskor(alt converse) eller ett par gladiator sandaler och sen en Mulberry bayswater på det..gaah så vårigt och fräscht tycker jag!Förresten priset är helt galet bra 69.50:-. Jag kommer klicka hem några stycken, den saken är biff!!:)


Fix

I dag har det varit en del fixande, jag har varit ledig, och dagen har bestått av städning, power walk,köpt ÄNNU mer golv..(sista nu..hoppas jag:) och sen har jag varit med och försökt hjälpa älsk lite när han har varit och fixat med golvet och lister..vet inte om jag var till så mycket hjälp, men försökte i allafall så gott jag kunde:)

Nu ska jag se över vad jag ska packa med mig för kläder och så, i morgon ska jag i väg på en liten road trip och åka till Varberg och hälsa på älskade Emelie..längtar så mycket!!Frågade om jag skulle ta med mig något och då var de enda ett par jympaskor om vi skulle få för oss att promenera..hehe vi får ju se hur mycket det blir med det..men det hade ju kanske inte skadat om vi fick till någon:)

Sov så gott!

Guld



Guld

Klocka från Guess, Sandaler och klänning från Hm och parfym i från Marc Jacobs.


Söndag

Så var även denna helgen snart slut,vad fort det går!
Det har varit en super bra helg dock, mysig och ganska effektiv faktiskt..i dag har vi varit och köpt golv till vårt sovrum och även hunnit lägga 2/3 av golvet. Sen var vi på kalas hos älsks bror, hans tjej Lena har fyllt år så det bjöds på tacos och tårta, gott och trevligt!

Nu i kväll så jag och Emelie bestämt att jag ska komma till henne på tisdag..ååååh vad det ska bli roligt!Längtar att få min Emelie dos:)

/Kram


Nu kalas!

Nu ska vi i väg på kalas så jag uppdaterar mer i kväll!

Puss och kram!

Lördagkväll

Nu har vi varit i väg nästan hela dagen, först blev det ikea..i ca 4 timmar..vi hittade en del smått så som ljusstakar,kuddar till sängen, tavellister och en hel del annat..vi hittade även bord och stolar och annat som vi ville ha som vi skulle beställa men har kommit fram till att vi tar och åker och hämtar de själva i affären i stället..eller ja vi ska ju givetvis åka och köpa det menar jag:)

Efter Ikea blev det en tur inne på Heron city, hittade en suuuper fin vit lampa att ha över köksbordet..men vi bestämde oss för att suga lite på den och bestämma oss för om vi ska ha en eller två lampor över bordet först.
Måste berätta att jag fick en så söt skål av älsk i dag med..en rosa och vit skål med texten "Prinsessgodis", vissa saker kommer jag aldrig att bli för gammal för, tack älsk!

Kvällen har varit lugn och vi har spenderat kvällen i soffan med god mat och nya Wallander filmen-Arvet, jag tyckte den var riktigt bra..även om den  var lite annorlunda.

Vet att det kanske är tråkigt att läsa min blogg som är ganska bild lös..men ska ta tag i och få till lite bilder så småningom!

/Kramar från mig


Ikea

Nu har jag nyss kommit ur duschen och vi ska snart sätta oss i bilen och åka mot Ikea  kungens kurva och Länna möbler, i dag står det shopping med stora bokstäver på schemat...får se vad som följer med oss hem:)
Lovar att uppdatera när jag kommer hem!

Puss&Kram

Dagens uppmaning:Gå ut och köp dig en riktigt god glass!!

Sov gott

Nu ska jag gå och lägga mig...

God natt och sov så gott♥

FREDAG!!

Längesedan jag var så glad över att det är fredag,denna helgen är jag ledig heela helgen, jag njuter av känslan!!

Nu undertiden som älsk är och lägger färdigt golvet i lägenheten så har jag varit runt och letat efter doft påsar som man kan ha i garderob..lägenheten som vi ska flytta in i är ganska gammal och garderoberna är sådana som är gjorda i trä och som ni förmodligen kan lista ut så är doften inte så lovely där inne, men det tänkte jag råda bot på genom att hitta doftpåsar som sagt..hittade tre olika alternativ..men kan inte säga att jag blev jätte förtjust i någon av dem...även om de fick föjla med mig hem. Är det någon som har haft samma problem som oss och köpt några doftpåsar eller liknande som ni kan rekomendera?

Kvällen är ännu inte bestämd utan vi får se om det blir mys hemma, lite vin hos älsks kompis Daniel eller hur det blir..väntar på att älsk ska komma hem på får vi bestämma..nu ska jag dricka upp mitt te och bara njuta!

/Kraam från miig

Förkyld

God morgon!
I dag vaknade jag förkyld, ja jag har i och för sig varit lite förkyld de senaste dagarna men nu har de smällt på ordentligt..jag är en person som (peppar,peppar) väldigt sällan blir sjuk..men sedan jag flyttade till Eskilstuna så har jag varit sjuk rekord många gånger..det är ju inte utan att man börjar fundera på hur det kan komma sig?!Är det luften?:) nej jag misstänker att det kan finnas mögel i lägenheten som vi bor i just nu..så det är tur att vi snart flyttar, då lär man ju märka om det blir någon skillnad i mitt hälsotillstånd:)

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och se om jag kanske piggnar till av ångorna och sedan ska jag sätta mig på bussen till jobbet, ny avdelning i dag, men det går säkert fin fint i alla fall!!

/Kramar

Ps.snö här i dag..kan det inge ge sig snart??jag vill ju ha på mig mina fina gladiator sandaler som jag köpte i Thailand!!


Väskduell

Duell
Jakten på den perfekta väskan är i full gång...jag "behöver" en rymlig väska som man kan få plats med sminkväska,dator,böcker, ipod osv..de här väskorna ovan som är en Mulberry Bayswater och den andra är en väska som heter Iris och finns hos Apriqot. De är ganska lika varandra i modellen, men skiljer sig med många tusenlappar. Jag tänker att skulle man ta och köpa en Mulberry så är det något ens eventuella dotter i framtiden kan ärva;-) samtidigt som de x antal tusenlapparna skulle man ju kunna göra roligare saker för..motståndaren Iris är en stark motståndare och jag gillar att den är väldigt enkel och stilren..
Duellen är igång!!

Dagens tänkvärda

Dagarna som kom och gick, inte visste jag att det var livet...


Valnöt

Såå bra golvet i vår nya lägenhet kommer bli, älsk skickar mms med jämna mellanrum för att visa hur det ser ut undertiden som han och hans snälla pappa lägger golvet.

I dag har jag jobbat mellan 6.45-15, har varit en bra dag på jobbet, med en hel del skratt.
Nu kom jag hem för en stund sedan efter att ha varit i nya lägenheten en sväng och sedan så har jag handlat lite mat som jag tänkte ha färdig till älsk när han kommer hem. Och klockan 20.00 är tvn på här hemma hos oss för då börjar Draknästet som man inte får missa:)

Nu ska jag ta och tända några ljus i detta ruggiga April väder och passa på att läsa mina favorit bloggar!

Njut kvällen!


Saknar

I dag saknar jag Emelie lite extra,måste snart träffas!!





Vaknade INTE nyss..

internet har krånglat här i dag..så inlägget Tisdag skrevs egentligen kl 09.00 i morse, så ingen trodde att jag sov till 15.00..:)


Brunt vs Vitt

Bord
Vilket är snyggast?


Tisdag

Vaknade nyss, så skönt det är att vakna av sig själv och inte utav en väckarklocka. Har många gånger sagt att jag vill ha ett måndag-fredag jobb..men fasen jag börjar nästan tveka, det är underbart att ha någon dag ledig i veckan när inte alla andra är det, men samtidigt så vill man ju vara ledig när alla andra är det oxå, vilken problematik:)

Nu är vi ju som sagt i flytt tagen..blev något försenat eftersom vi råkade köpa ett golv som var totalt värdelös när det skulle läggas..det var ett klick golv men det ville inte "klicka" i sig ordentligt, så i går var vi och hittade ett annat som kommer bli kanon, det är ett valnötsgolv. Snyggt med ett lite mörkare golv mot vita väggar tycker jag. I slutet av veckan/helgen hoppas jag att vi kommer oss i väg till ikea för att köpa ett matsalsbord, vi står och väljer mellan två stycken olika ett mörk brunt och ett vitt, just nu verkar det dock som att vi har enats om det mörka.

Var inne i en butik här i Eskilstuna i går som föll mig totalt i smaken Elin Maria Boutiqe, underbara kläder och en del inredning dessutom.Såg till min stora glädje att de även har en webshop.

Nu ska jag gå uuuuuut!

Förlåt

Jag har varit usel på att uppdatera, får ta en liten skärpning!!I helgen har jag jobbat så den gick väldigt fort..i dag har jag varit ledig och då har jag inte gjort så mycket mer än att promenera, solat,köpt nytt golv(igen..) och ätit god mat med älsk och hans syster, kvällen har bjudit på ett avsnitt av The pacific..grymt bra serie det där!Och en kopp te..vad bra man har det:)

Nu ska vi gå och borsta tänderna och sedan är det dax att nanna kudden..så får vi se vad morgon dagen har att bjuda på..hmm just det..måste boka tvätt tid för jag är proffs på att spilla på mig när jag har något vitt på mig..hoppas att min vita tunika vill bli ren..håll tummarna!!

Sov nu riktigt gott allihopa!!


Ljuvligt..

Crisp

Doftljus från Voluspa, kofta från Odd Molly, Volangtopp och sandaler från Hm.


Grill premiär!!

Åh så härligt, snart ska vi åka till älsks syster Anna och grilla,finns det något godare?!
I morse var jag övertygad om att det inte skulle bli av eftersom snön verkligen vräckte ner..men som tur var så ändrade vädret riktning igen och nu skiner solen och det är delvis blå himmel!!Vilken lycka;)
Nu ska jag bättra på sminket och sen ska vi köra!

Hoppas ni får en mysig fredagskväll!

/p&K

Ledig!

I dag är jag ledig, skönt!Har haft lite sovmorgon och har ätit fil med lite banan och har nu bytat om för att åka och träna,medel jympa pass blir det i dag.

Wish me luck!!!


Zzzzz

Nu står jag med ena foten i sängen..kanske inte bokstavligt men nästan..är såå trött!Nu tänkte jag hoppa in i duschen en snabbis och sen ska jag skutta i säng.

I dag har jag tänkt ganska mycket på att jag har så mycket att vara tacksam över, en pojkvän/sambo som jag älskar mest i hela världen, är så glad att ha fått träffa en person som honom som gör att livet verkligen har visat sin riktiga mening, att kärleken är störst av allt är det nog ingen som inte har hört..men det tåls ändå att säga igen!Jag även så tacksam över min familj i Skåne, som jag saknar och som betyder otroligt mycket för mig!Är glad över fina vänner som finns i mitt liv!Ni ska veta att alla ni är ovärdeliga!!

Sov så gott!


Jobba..

I dag ska jag jobba 13-21.45, skönt med sovmorgon men skulle nog hellre börjat tidigare så att man hade lite kväll hemma med..men jag antar att man inte ska klaga.

I går var vi och köpte golv till vårt nya place, det blev ljust ekgolv..hoppas det blir bra, vi känner att vi inte vill lägga för mkt pengar att rusta upp lägenheten så denna gången blev utbudet något begränsat..men det blir nog bra!

I går var jag och inhandlade årets vita tygskor..alltså det är nog något som jag verkligen köper nytt minst en gång per år(om inte två par),funkar och är alltid fräscht med ett par rena vita skor tycker jag!

Nu har jag städat undan lite här och öppnat fönsterna lite på glänt, då kan jag höra hur de går och sopar bort all sand och grus från gatorna, det tycker jag är ett starkt vårtecken!!

Gå ut och njut av solen i dag!

Honey

Nu har vi suttit och tittat på en film, Whiteout tror jag att den hette, den var okej.

Sitter nu med en ansiktsmask som innehåller massa honung och grejs..tydligen ska man öka elastiteten i huden och även göra att huden föryngras..ska bli spännande att se resultatet, vem vet jag kanske vaknar och ser 10år yngre ut i morgon?!!

Måndag i morgon, härligt!Kommer starta med en frukost med fil och frukt, ska äta bra och hälsosamt och få in 3 träningspass denna veckan..så ser planen ut!

Nu ska jag skölja av mig denna underbara mask som ska göra underverk, och sedan ska jag krypa ner hos älsk och hoppas sova riktigt gott!

God natt alla fina!


Lite tung i huvudet..

Festen i går var kul, och minto+pucko=Mariannegodis=Gott:) Denna dagen vet jag inte vad den bjuder på faktiskt, men om det blir som D bestämde i natt så ska han i väg och spela lite golf i dag och då tror jag att jag ska ta och passa på att träna(om jag orkar) annars kanske det blir lite shopping..hmm vilket är roligast?;)
Vädret verkar bli toppen i dag, så det blir nog att man får "lufta" sig lite med!

Just det, sen ska vi nog även kolla golv, för vi måste verkligen inhandla det väldigt snart så att vi kan få flytta in i vår nya lägenhet..det är klart att vi egentligen kan flytta in i allafall men det är mycket skönare att ha sådana saker gjorda innan vi flyttar in..

I går var vi på ikea och inhandlade lite smått, så som lampor och lakan och sådär!Det är såå roligt att bygga upp vårt nya gemensamma hem.

Ny måste jag gå och dricka vatten..för det känns som att jag håller på att torka ut...undra vad det beror på!!!:)

/P&K

(I dag blev visst dagens mest nämda ord i ett inlägg..flytta in..:)

Sola

Nu sticker jag iväg och solar!!

Puss

Detaljer

Detaljer


Här kommer lite inredningsdetaljer som ska införskaffas till vårt nya place, inte omgående, men så småningom så ska detta ögongodis finnas i min närhet!!


Härligt...

lyckades visst få med ordet härligt vid ett flertal tillfällen i mitt förra inlägg....;-)Visst är det ett härligt ord!


Helg!!

Nu är det helg igen,uppskattas:)

I dag har vi fått nycklarna till vårt nya place, nu är det vita väggar i hela lägenheten, och det gillas massor av mig!Nu när man var och tittade på den, när det inte fanns några möbler som stod i vägen för diverse slitage så såg man att det fanns en hel del som inte var så roligt..men med en liten burk vit färg och en pensel så ska jag gå runt och dutta, och D ska lägga golv i hall och kök, och sen även eventuellt i de två sovrummen också.
Älskar att vi har ett stort vardagsrum, jag är säker på att vi kommer få det mysigt där!!

Nu vill jag ha inspiration på massa inredning, blir nog att jag köper hem ett gäng inredningstidningar i morgon, är ju så härligt att ha en ny härlig tidning med härliga glossiga blad och bara känna inspirationen flöda!!

Har även jobbat i dag och känner mig just nu helt utmattad..tror att det blir en ansiktsmask och en dusch nu, sedan dyker jag ner i sängen!

/Kramar från miig

Kväll

Vad denna dagen har gått fort, har fått gjort en hel del och det känns skönt!
Har bland annat tränat,det blev ett medel jympa pass i dag, super roligt och såå bra musik. Sen så blev det en vända på stan och fick med mig toppen som jag bloggade om innan i dag, fast de hade inte någon svart så den puderrosa fick följa med mig i stället,nöjd!

Njuut kvällen!!


Pastell



Jag fullkomligen älskar denna reklamen för en av mina favorit parfymer, tror allt att den snart får flytta in i mitt badrumsskåp igen!!


It..

Puder&Svart


Ballerina skor från Marc Jacobs,Topp från H&M och ursnygg klocka från Triwa.


God morgon

Nu har jag varit en sväng och solat och så köpte jag med mig frukt och keso och lite tidningar..denna dagen har börjat bra och så ska den fortsätta!

Sen förra året den 13 Februari har jag gått ner 27kg, vilket känns otroligt skönt..problemet är att jag på något dumt vis stannat av i min viktnedgång och "nöjt" mig med det, även om jag absolut inte är färdig..jag har hela tiden hittat nya anledningar att skjuta upp fortsättningen att gå ner..och skyllt på semester,att man ska ha det mysigt osv osv..men nu känner jag att jag är trött på att vara så här..jag vill ner allt och komma till en punkt där jag känner mig nöjd med min kropp, har ca 15kg till som jag behöver gå ner och det har jag bestämt mig för att ta tag i nu!
Metoden som jag använder är inte att banta, för det tror jag aldrig man kan hålla i längden, utan jag följer Viktväktarnas kost program som verkligen fungerar och samtidigt inte förbjuder något..så som många andra viktminsknings program gör.
Oj, detta trodde jag inte att jag skulle göra..att skriva ut på min blogg om att jag ska ta tag i det igen..brukar annars vilja hålla sådant för mig själv..men kanske kan detta lägga lite mer press på mig..

Hoppas att ni får en bra dag, nu ska jag ta och ta på mig träningskläderna och ta mig till gymmet;-)

/P&K



Tisdag

I dag har dagen bestått av träning och lite fix, nu har jag och älsk ätit Kalops och myst med lite te och repris av halv åtta hos mig, om en liten stund ska jag åka till jobbet, och sen är jag ledig i morgon!

Till helgen ska vi på fest och jag har lite små ångest för vad jag ska ha på mig..är inne i en period där jag känner mig lite sådär nöjd med mitt yttre och då är det verkligen inte lättare att hitta kläder som man trivs i..men får ta och ha en spa dag här hemma i morgon och träna och lite så så kanske man känner att man kan få lite mer inspiration...

Nu ska jag umgås lite mer med älsk innan han ska köra mig till jobbet!

/P&K

Vår

 

Puder


Måndag

Då var det måndag igen, oj vad en helg går fort!!I natt är det jobb som gäller, men nu först så blir det lite mys på dagen, ska runt och titta på golv och lite annat.

I går var det en trevlig dag/kväll med god mat som lagades och så spelades det buzz till ögonen höll på att gå i kors.

Nu ska jag laga till en omelett med skinka, ska bli gott!

/Kram

Glad Påsk!

Nu har vi precis hemkomna i från ett trevligt påskfirande, med god mat och spel i olika varianter..för mig vill jag knappt uttala hur det gick..men kan säga som så här; det är tur att jag är en bra förlorare:)

Sitter i sängen och bloggar lite nu, och snart är det tid att stänga ögonlocken och sova..är ledig i morgon och oj vilken härlig känsla det är att känna lycka över ledighet igen!!

Sov så gott!!

Kväll

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, var faktiskt riktigt trevligt, var på ett nytt ställe och jag ger det tummen upp!

I dag var vi med D:s syster Anna och hennes barn och åt glass, ja tro det eller ej men det kan vara en av världens godaste glassar, Slagsta glass heter stället, lägg det på minnet!!

I morgon är det jobb 7-14 sedan bär det av på lite påsk firande med fam Berg och company, ska bli trevligt.

Förresten innan jag glömmer det så ska jag passa på att efterlysa en vit jeans jacka med grått foder, denna sågs senast under en fest som kan ha nyckelord så som Galliano och Jordgubbsvin...det finns dock ryckten om att denna jacka aldrig har existerat...om någon motförmodan hittar denna mystiska jacka så kan ni ta kontakt med denna kvinna.

Nu säger jag tack och godnatt för mig!

Puss&Kram

Drömmer...

Drömmar

Drömmar by fleurcream featuring Mulberry bags

Långfredag

Nu har jag precis kommit hem efter att ha jobbat natt, natten gick fin fint så det känns bra!D ligger och sover, han var ute i går så jag misstänker att han är ganska sliten..

Jag funderar på att städa upp lite här, och sedan är jag sugen på att komma ut i det vackra vår vädret!!Får passa på innan jag ska i väg och jobba i kväll.

Hoppas ni har vaknat till en härlig dag och att ni passar på att njuta den lite extra!


Te


Detta tèet tror jag smakar riktigt gott när söt suget sätter in, massor med goda och framför allt fina te burkar hittar du på Urban living.


Glädjande besked!!

I dag har D varit ledig, såå mysigt att bara vara vi två några timmar!Dagen började med lite sov morgon och sedan fick jag ett glädjande besked, jag är äntligen fri från min Salmonella, nu kan jag börja jobba igen..super skönt!
Sedan åkte jag och D till Gense fabriksförsäljning och hittade massa fint men vi har bestämt oss för att hejda oss att handla tills vi har flyttat. Sedan blev det en tripp till stan för att D skulle klippa sig och vi skulle få i oss lite god lunch.
Därefter blev det en tur till ICA Maxi för att handla lite mat till helgens påsk middag, kan ju säga som så att det var fler än vi som var där;)
I natt blir det att jobba, för första gången på ca 2 månader tror jag nog att det blir, känns jätte skönt att få komma tillbaka in i det normala igen.

Hoppas att ni har en bra torsdag!!


RSS 2.0