Sov så gott

Nu har jag gått och lagt mig i sängen med datorn och tänkte snart sova.. Nattis nattis!

Fyyy

Har nu varit i väg och tränat, solat och handlat lite..snart ska jag göra mig en god fruktsallad med melon,äpple och banan! Sitter och tittar på tv4 om en tjej som har fått syra kastat i sitt ansikte...alltså hur kan man förstöra någons liv så genom att göra det??Stackars stackars tjej!!! Sitter här och tårarna rinner ner för mina kinder, de har ju inte bara förstört hennes vackra ansikte utan hela hennes självkänsla och självförtroende...usch:(

Snart träning!

Nu bloggar jag i från min nya fiiiina Vita iPhone!!!Stor del av dagen har visst bara gått åt till att lära känna min nya älskling:) Solen skiner ute och nu ska jag ta och byta om och gå ner till Friskis och röra på mig lite. Min älskling har åkt till Göteborg i dag, med nya jobbet, så glad för hans skull! Jag ska som sagt träna en sväng och sedan ska jag nog handla med mig någon god mat hem och bara sätta mig i soffan och hoppas på att det finns något bra på tv i kväll,visst låter det bra?!

VIT iphone!!


Sex and the city 2!!!

Såå kul det ska bli att äntligen få se SATC 2!!I kväll blir det först middag på Grappa och sedan bio för hela slanten,med några trevliga tjejer!Härlig lördag!

I dag är D och spelar golf tävling..håller tummarna för honom!!Och jag och Alex har varit och lekt på en lekplats och haft med oss picnic..mys fram till regnet öste ner..typiskt..så då tog vi och åkte och köpte lördagsgodis och sedan tar vi bara det chill här hemma..

I går pratade jag med mamma en stund i telefon, saknar henne massor!!Men glad att hon alltid finns där!

Nu ska jag fortsätta hemma myset en stund till, innan jag ska börja med fixet inför i kväll!

P&K



Ja,tack!

 

Ja,tack!
Klänning och halsband från H&M


Torsdag

Då har halva denna dagen också flugit iväg!
Jobbat i dag och har nu kommit hem och sitter och kollar mail och lite annat..
När jag kom hem så upptäckte jag till min stora lycka att vi har vatten på toaletten igen!!!Galet att det kan göra en såå glad..men så är det i allafall:)Fortfarande inte något vatten i köket...

Har en sådan dag där jag är sååå himla trött..inte min dag i dag känner jag..men hoppas att det vänder snart!
Nu ska jag kolla runt lite till bland mina favorit bloggisar, innan jag ska kasta mig i bilen och vara lite chaufför!

/P&K


Onsdag 26 Maj

Vad dagarna går undan!!

Under de här dagarna som gått har det varit mycket jobb för min del..
Men vi har även hunnit med en del annat, så som att vi har flyttstädat den gamla lägenheten, otroligt skönt att ha det gjort..nu inväntar vi bara att den ska gå genom besiktningen...men det är tyvärr tveksamt..jaja allt löser sig:)

Vi har även varit ute en sväng vid Sundbyholms slott och ätit glass och så skulle vi titta på Eskilstunas svar på "strand", och jag måste nog stå kvar vid mitt svar att det är ingen strand!!:) Men där är otroligt vackert, det är det verkligen!

Vi är fortfarande helt utan vatten och det börjar bli liiite jobbigt om man säger så..men vi försöker se de positiva i det i allafall..det borde ju bli klart snart:)

Var i dag inne i en butik här i Eskilstuna och blev förälskad i en ljuslykta i från DAY..blir nog att jag "måste" gå dit snart igen;)

I kväll väntar det lite tv och lite popcorn och ett glas Loka Päron/Krusbär ska få göra kvällen lite mysigare!!

Kramar


Torsdag 20 Maj

Nu har jag precis kommit hem efter att ha tränat, fy fasen vad skönt det är att totalt köra slut på sig själv till bra musik!Vet att jag sagt innan att jag tycker det är terapi att kasta saker på soptippen..men att träna är också super bra terapi!På ett vis borde man kanske börja med någon slags boxning..det hade nog inte varit fel egentligen...ur terapi synpunkt:)

Vädret är lite mulet men ändå såå skönt..jag älskar verkligen våren!!

Enligt min käre lillebror Patrick så ökar kiwi förbränningen om man tar en precis innan man ska äta..så nu ska jag strax av njuta en sådan!
I kväll ska jag jobba..15-21.45, känns helt okej!

Njuuuut dagen!!


Stan

Nu ska jag ta och fixa mig lite och sedan är det en sväng på stan som gäller!!!!

See ya!

Lista

Vad är klockan just nu? 08.05
När gick du upp ur sängen i morse? kl 06.50 ungefär:)
Vad har du ätit idag? Jag har nyss ätit två ägg med lite salt.
Vad har du på dig just nu? En rosa klänning.
Har du städat på ditt rum? hehe mitt rum...har inget eget rum:)men jag har städat min/vår lägenhet.
Dagens händelser? Har inte hunnit mkt mer än att jag har bäddat sängar och snyggat upp lite här, pussat hejdå på D och nu har jag hamnat här:)
Vad gjorde du igår? igår tränade jag, var på stan en runda, var ute och åt tapas och sen var det bio..Robin Hood..men den var inget för mig..
Vilken film såg du senast? Robin Hood;)
Den bästa filmen? Oj, de frågar man mig som tycker att varannan film om inte mer är den bästa jag någonsin sett:)Men en film som jag älskar är Dagboken, finare film får man leta efter!
Hur många fingrar har du? Jag kan skryta med att jag har 10 fingrar!
Flyter golfbollar?  Ja, det tror jag faktiskt att de gör....eller kanske inte..hmm jag vet ärligt talat inte..får väl undersöka saken någon gång..
Var är du just nu? I vardagsrummet.
Är det någon annan i rummet? Nej, bara jag!
Hur många signaler innan du svarar? Jag brukar inte invänta ett visst antal signaler innan jag svarar..så det är olika, beroende på när jag ser att det ringer.
Skiter du ibland i att svara? Har hänt.
Har du en bokhylla? Japp, på Alex rum.
Om ja, vad har du i den? Lådor med leksaker:)
Vilken årstid är bäst? Våren tror jag..men jag älskar alla årstider!
Vilken dag är bäst? Fredag, om man är ledig helgen..finns inget härligare.
Vad händer i sommar? Då ska jag jobba..men hoppas även få hitta på något rolig och så vill jag åka till skåne och träffa min familj..som jag saknar!
Vad såg du senast på tv? Nyhetsmorgon.
Vad köpte du senast? Popcorn och dricka till bion i går.
Skall du köpa nåt särskilt inför sommaren? Ja du...det blir nog en del sommarkläder.
Veckans roligaste: Låter tråkig..men jag kan nog fasen inte komma på något som är veckans roligaste just nu..får återkomma med det:)
Veckans tråkigaste: Att man tvingas gå upp tiiidigt även om man är ledig, för att byggkillarna kommer..men är ändå glad att de fixar de, så att man kan få fräscht vatten och varmt vatten när man duschar:)
Veckans dummaste: Kan inte komma på någon som är dum just nu faktiskt..
Ris, pasta eller potatis? Jag ääälskar potatis
Hus eller lägenhet? Just nu är jag i livet att jag vill bo i lägenhet...men någon gång i framtiden kanske jag kommer känna att hus är något som lockar mer.
Vara ihop eller singel? I hop
Skid- eller solsemester? Solsemester, LÄTT!
Dusch eller badkar? Säger dusch eftersom det är mest praktiskt..men det är underbart att kunna ta sig ett varmt bad också..
Pussar eller kramar? Älskar både pussar och kramar..men om jag måste välja så väljer jag kramar
Vill du ha en snigel på ögat? Nej slipper gärna om det är okej??:)
Tom Cruise är: En person som är född samma dag som mig, de ni!!;)
Vem är den bästa rapparen? oj, jag är inte direkt en rapp tjej..så pinamt nog så kommer jag inte på någon rappare över huvudtaget..:S
Tycker du det är skoj att svara på frågor? Ja och nej..de här var inte världens roligaste frågor..men super bra tidsfördriv för det tar verkligen tid:)
Hur mår du? Jag mår okej..har mått bättre..men har även mått sämre..

Måndag

Har haft en ganska lång blogg paus för att helt enkelt livet kom emellan...

Nu har jag tvättat hela förmiddagen..var ett berg av tvätt som skulle tas hand om och nu är allt borta..otroligt skön känsla!Har massa bygg killar i lägenheten nästan hela tiden så det är nästan som att man känner sig som en gäst i sin egen lägenhet..Just nu håller de på att slå sönder kakel på toaletten..känns sådär...
Med tanke på att jag känner mig lite lätt i vägen här hemma och att jag har massa timmar som är oplanerade så tror jag faktiskt att jag tar och slänger på mig träningskläderna och går bort till friskis!Är lovely väder ute också så jag är väldigt sugen på att ta på mig mina gladiatorsandaler...är det för tidigt??

Njut dagen och gå och köp jordgubbar,det ska jag i allafall göra!!

Upp och ner...

Så är nog allas liv i bland..

Blogga via mobilen...

försökte jag nyss göra..tänkte lägga in en liten bild från nya placet..men det gick visst inte...irriterande......

Onsdag

Nu var det ett tag sedan jag bloggade..har haft fullt upp..men nu äntligen känns det som att vi är ganska klara, vi är i allafall klara med de stora sakerna, så nu är det bara att fixa lite smågrejer.
Vi flyttade i Söndags, och visst var det tufft men oj vad effektiva och duktiga alla var!Det gick verkligen hur smidigt som helst, på ca 1,5 timme så hade vi flyttat alla saker från ena till den andra lägenheten.
Anna, Viktor, Anton,Janne,Lena,Possan och Åke, stort TACK till er!

Efter att vi flyttat möbler så blev det att vi tog oss en sväng till Ikea och handlade tvbänkar,matsalsbord,stolar,soffbord,bokhylla och tavla..har nog aldrig handlat så effektivt och snabbt på Ikea..haha...

Väl hemma kom Anna och hjälpte oss att bygga i hop möblerna, köper ni någon gång Henriksdal stolarna på ikea så vet ni vem ni ska ringa;)

Nu är alla sopor, kartonger kastade och alla saker på plats, så nu kan man verkligen njuta!I dag var jag hos duktiga Marianne och fixade mina naglar, de hade verkligen fått slita nu under flytten så det var på tiden att hon fick fixa till dem!Så nu har jag fräscha naglar igen..skönt!Fick även sitta handmodell i dag..hehe de ni;)

Nu ska jag snart ta på mig skorna och gå ner och köpa en bukett tulpaner, och sen ska jag möta älsk och så får vi se vad som sker i kväll!!


1 Maj

Nu är vi mitt i flyttkaoset...i morgon flyttar vi på riktigt!I dag har Daniels snälla syster låtit oss komma på tacos och annat gott så att vi slipper vara i vår nerpackade lägenhet..det tackar vi för!Super trevligt dessutom:)Vilken tur jag har som fått en så härlig släkt på köpet, eller haha jag har kanske inte köpt Daniel, utan haft turen att få leva med honom!

Nu ska jag vara lite social och vara med och spela buzz..lovar att bättra på mig med bloggandet när vi flyttat färdigt och allt börjar komma i ordning.

Njut kvällen!


RSS 2.0