Stockholm

I dag har jag och älskling haft en hel dag i Stockholm, otroligt mysigt var det!!Vi gick och tittade i massor affärer och det blev visst även lite shopping, en jacka från Part Two som är lite Monclair inspirerad, känner mig super
nöjd med den!Och sen så hittade jag äntligen tvålen som jag varit på jakt efter!

Nu blir det fortsatt lite mys i soffan och så ska vi snart se på Robinsson lite i efterhand:)

Fortsätt njuta kvällen!





Erik äger!!

Såå bra Erik är i kvällens idol!Även Tove och Calle är verkligen super duktiga i kväll!

Tända ljus

Något av det bästa nu när det är så här mörkt som det är denna årstiden är att man kan tända massor med ljus, det kan man väl annars med men det är något speciellt med att tända dem nu!Det är även så vackert när man ser att de flesta fönsterna nu pryds av ljusstakar eller stjärnor, är otroligt mysigt!Förra året hade jag knappt någon julstämning ens på självaste julafton, men i år känner jag massor julstämning redan!

På söndag lutar det åt att det blir lite lussekatts bakning, med massa saffran i!Gillar när de är sådär super gula, bakar mina med kesella för jag tycker att det blir så himla saftiga och goda då.

I kväll är älskling iväg och jag sitter och laddar inför idol, håller i vanlig ordning på Erik!!Kvällens mat blir bakadpotatis med lite räkor, gott och inte så farligt onyttigt..bästa kombon ju:)






En av mina absolut favorit saker i hemmet är denna Marimekko skålen som kommer från Ittala,nu är jag sugen på fler!Drömmen är att ha så pass många så att man kan ha de som dessert skålar när man har gäster, får nog börja spara:)


Äntligen Torsdag!!

Emelie ville att jag skulle uppdatera, och det ska jag givetvis, ber om ursäkt att för min super dåliga uppdatering!!

Oj vad kallt det har blivit!Promenerade hem i från jobbet i dag och det var verkligen kallt, men väldigt härligt, tycker att det är väldigt skön känsla när kylan biter i kinderna.
De nya stället som jag har börjat arbeta lite på är verkligen så bra, det är verkligen ett ställe med personal som arbetar på rätt plats. Längtar redan till jag ska jobba där igen!!

I dag var vi och tittade på bilar, är en ganska stor investering så det kräver ju verkligen att man hittar någon som känns 100% rätt.

Nu har vi haft lite "Halv åtta hos mig" maraton, älskar det programmet!!Men utan Helge Skoog så hade det inte varit hälften så bra som det är.

I morgon är jag ledig, får se vad som händer för min del då..kanske en sväng och sola och ha lite egenvårds dag, tror jag behöver det!

Nu är det dax för film som älskling har fixat, tror att det var någon romantisk komedi, ska bli mysigt att krypa upp i soffan under samma täcke och bara mysa!!Det gillar jag massor!

/P&K


RSS 2.0