Hett

Så varmt och skönt i dag!jobb,sol och träning ska denna torsdagen innehålla! Nu är rasten slut.. Puss

SOMMAR!!

Sitter vid vattnet och njuter, såå varmt och skönt i dag! I kväll blir det något gott att dricka och någon uteservering som gäller! P&K

Kväll

Nu sitter jag här i soffan och väntar på att älsk ska komma hem från Göteborg..längtar!!

I dag har jag varit i väg och fixat min delegering, och sen var jag och tränade..fy tusan så skönt det var..precis när jag kom dit hade jag inte alls lust att träna, men sen så kom det lite bra musik och då blev jag såå peppad att köra hårt!Är helt slut i kroppen nu, och sitter och tittar lite på tv samtidigt som ett öga är på datorn.

Var även och kikade på lite kläder..finns mycket fint ute i butikerna nu!!

/Kramar till er

Ojvaddetförrainläggetblevkompakt

Måste se efter vad som blev fel...

Tisdag

Vilket fint väder det verkar vara här i dag!Underbart! Klockan är ca 9.00 och jag har hunnit med att städa i ordning här lite och satt i linserna så att jag kan se något;) Dagens planer är att göra i ordning en fruktsallad till frukost, och sedan få på mig lite kläder och ta mig uuuut..kanske ta med mig en bok och sitta och läsa ute i solen kanske.. Sen kl 14.30 så ska jag till jobbet och göra delegeringsprov. Annars blir denna dagen också ganska lugnt..vilken lyx jag har det:)Men det gäller väl kanske och passa på att njuta nu för snart så är dett fullt med jobb som är inbokat och då blir inte dagarna riktigt lika slappa! En såå irriterande grej hände i går..vår ena katt bet sönder min alldeles nya Iphone laddare:S så jag kunde använda den nya telefonen ganska exakt en halv dag innan de var slut på det roliga...jaja det blir bara till att gå och köpa en ny laddare..Jag ska gömma laddaren hädanefter;)

RSS 2.0