Faddergalan...

är det program som vi tittar på i kväll, har även tänt ett av ljusen som jag i dag var hämtade hos söta Sofia, det var ljus som jag hade beställt i från ett ljusparty..doften som vi njuter av i kväll heter Hallon/Timjan.

I morgon så ska jag i väg och arbeta på ett nytt ställe, känns spännande!
Ska även försöka hitta ett par nya arbetsskor, får gå igenom hälsokost butikerna här och hoppas att jag hittar några!

Nu ska jag vara lite mer social här!

/Kram från mig

Julmys

I dag har verkligen dagen gått i julens tecken, har verkligen fått julstämning!
Dagen har spenderats med att gå på julmarknad och kikat i de mysiga butikerna i gamlastan, stannade även till och tog en fika. Var massor med folk på stan, så det var lite svårt att komma åt och kika ordentligt i butikerna, men hittade både det ena och andra som kanske inhandlas en annan dag.
Vi var även inom och kikade på en lägenhetsvisning, det var en visning på två olika lägenheter fast som låg i samma fastighet. Otroligt fina lägenheter men sådana som man bara kan drömma om, men var väldigt roligt att gå och kika och drömma lite i allafall.

Vi har ganska nyss smakat den nya glöggen från Dufvenkrook som var med smak av choklad och chili,och den var verkligen super god!Var ganska tydlig smak av choklad, och sen lite hetta i från chilin den kan absolut rekomenderas! Sen har vi givetvis även tänt första ljuset i Advent, hade först tänkt använda adventsljusstaken som vanligt men, kände att det kändes mer rätt med 4st vita blockljus i stället, då kan man dessutom ha dem tända så mycket längre och det är ju inte fel!!

I morgon ska jag i väg på en jobb intervju, håll tummarna!

/P&K

Ändrade planer

Kvällen blev lite ändrad, eftersom älsklingens systers son fortfarande var lite krasslig, hoppas han kryar på sig snart!

I stället har vi nyss avnjutit en Fläskfilèpanna med smak av kantarell, har tänt ljus och snart börjar Robinsson, mysigt!

I morgon är det första advent och då ska vi på lite julmarknad i gamlastan, måste även smita inom Store och se om jag kan utöka Mateus samlingen något, och eventuellt se om man kan hitta några nya härliga sängkläder, vilket vi verkligen skulle behöva!

Njut nu kvällen, det är du värd!!


En sådan här stege skulle vara perfekt att ha i sovrummet!

Julshopping!

Nu ska vi ta och åka och köpa stjärnor till fönsterna, vita hade vi tänkt oss, lovar visa bild när de är uppsatta!

I kväll kanske vi ska hem till älsklingens syster, men hennes ena son är sjuk, stackaren..så vi får se hur det hela utvecklar sig..håller tummarna i allafall att han blir bättre!

Bloggar mer senare, för jag kan ju inte hålla mig här i från:)

Kram så länge


Idol

Under dagen har jag köpt nästan alla paket till paketkalendern,och även inslagspapper till paketen!De kommer gå i vitt,rött och silver!Jag har en stor förkärlek till vita ting, och det det de som känner mig väl:)

Nu är det dax för idol, och i vanlig ordning så hejar jag på Erik, tycker att han är överlägset bäst i detta årets idol.





Kvällens super goda mat blev oxfilè,potatisgratäng,whiskeysås och grekisksallad,mums!


T.G.I.F!!

I dag är det åter en ny fredag, alltså jag älskar verkligen fredagar!I dag så är planerna så här, har precis avklarat några lite halv jobbiga telefonsamtal, så nu känner jag att jag kan NJUTA!

Snart blir det duschen och sen så ska jag iväg och shoppa lite paket till en paket kalender,är verkligen inte lätt att komma på vad man ska köpa, men det gör inget för jag tycker att hela grejen att fixa med sånt är såå mysigt!Börjar dock känna av liten stress inför alla julklappar som måste inhandlas,är en hel del och jag har inte ens börjat..men men..kommer man bara på vad man ska köpa så är det ju ganska lätt sen...kan man ju inbilla sig ivf;)

I kväll blir det troligtvis en god bit kött,god sallad ocih kanske en potatisgratäng till det,ska bli gott!Håller på att kämpa på med vikten och vill kunna äta både gott men nyttigt, så då är det bra när man har sådan här mat, där man får ta mer sallad än potatisgratäng.

Nehe, får väl ta och röra på mig så denna dagen kan starta!


Ha nu en lovely fredag, och kom i håg att lyssna mer på ditt hjärta än vad andra säger...!



Denna underbart söta kofta får gärna flytta in till mig, 299kr på Lindex, är nog inte omöjligt att jag smiter inom där i dag när jag ändå är på stan!

Kvällens film

Oj vilken bra film som vi har tittat på i kväll!!Otroligt gripande...hmm ja jag säger inte mer än;SE DEN! Blev visst ingen glögg i kväll, efter vår lovely sushi var vi visst inte så sugna, tar det i morgon istället och återkommer då med en rapport om hur den smakade.



Glögg och Pepparkakor

I dag kom älskling hem med Dufvenkrooks nya Chili Choklad glögg, ska bli väldigt spännande!Gillar verkligen glögg, och föredrar absolut saftglögg, så jag tror att denna kommer vara super god!!

 


Hemma

Då var jag hemma igen!det var med blandade känslor jag åkte hem, vemodigt att åka i från Varberg och Emelie men ljuvligt att komma hem till den jag älskar!
I kväll blir det sushi och någon film och massa mys, det ser jag verkligen fram emot!

Då var det dags igen!!

Hade sagt till mig själv att jag inte skulle blogga något  mer, men kunde visst inte hålla mig,eller nej nu talar jag inte riktigt sanning, hålla mig hade jag nog kunnat, men min allra bästa vän i hela världen Emelie har övertalat mig :)
Är och hälsar på henne nu och vi har haft underbara dagar, och som vi skrattat!!Nu ska jag återgå till att mysa, för i morgon åker jag åter hem igen,kommer sakna henne massor, men oj vad mycket ny positiv energi detta har gett mig!!


 
Fina Emelie


RSS 2.0