Julmys

I dag har verkligen dagen gått i julens tecken, har verkligen fått julstämning!
Dagen har spenderats med att gå på julmarknad och kikat i de mysiga butikerna i gamlastan, stannade även till och tog en fika. Var massor med folk på stan, så det var lite svårt att komma åt och kika ordentligt i butikerna, men hittade både det ena och andra som kanske inhandlas en annan dag.
Vi var även inom och kikade på en lägenhetsvisning, det var en visning på två olika lägenheter fast som låg i samma fastighet. Otroligt fina lägenheter men sådana som man bara kan drömma om, men var väldigt roligt att gå och kika och drömma lite i allafall.

Vi har ganska nyss smakat den nya glöggen från Dufvenkrook som var med smak av choklad och chili,och den var verkligen super god!Var ganska tydlig smak av choklad, och sen lite hetta i från chilin den kan absolut rekomenderas! Sen har vi givetvis även tänt första ljuset i Advent, hade först tänkt använda adventsljusstaken som vanligt men, kände att det kändes mer rätt med 4st vita blockljus i stället, då kan man dessutom ha dem tända så mycket längre och det är ju inte fel!!

I morgon ska jag i väg på en jobb intervju, håll tummarna!

/P&K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0